Argjentinasi Carloz Tevez ka folur për ndeshjen finale të Copa Libertadores mes Boca Juniors dhe River Plate.

“Po, kjo është ndeshja më e rëndësishme. Nuk ka finale tjetër që krahasohet me këtë. Nëse flasim për këtë ndeshje, do të kuptojmë se nuk ka asgjë me të rëndësishme për lojtarët, tifozët dhe personat që u rritën me këtë klub.

Nuk besoj se ka ndeshje më të mirë se kjo, një Clasico në finalen e Libertadores. Nuk mund të kërkosh më shumë”, tha Tevez.

Loading...