Në vitin 2011 Kate u martua me princin William dhe u bë dukesha e Cambridge si dhe mbretëresha e ardhshme e Anglise.

Filluan kërkimet mbi jetën e e saj private,  duke përfshirë edhe dashuritë e para.

Dhe ja ku doli një kuriozitet i papritur mbi Kate Middleton….

Nga libri Kate i Deborah Ameri dhe Annalisa Villa dalin disa sekrete pikante.

Dashuria për Harry-n. Në vitin e fundit te liceut, Kate u lidh me Harry Blakelock, djalin më të admiruar të shkollës. Të gjitha shoqet e kishin zili. Por historia përfundoi kur Harry bëri një vit pushim larg shkollave dhe ajo shkoi në universitet ku takoi edhe princin William.

Lojërat hot. Kur ishte e vogël, Kate ishte shumë e ndrojtur dhe nuk e humbi virgjërine në lice. Edhe pse së bashku me një studente tjetër kishte bërë zakon që të nxirrte në dritare vithet e saj për t’ua treguar miqve që duhet t’i njihnin prej tyre..

Lingerie sexy. Në universitet bëri një sfilate me veshje intime dhe në këtë mënyrë fitoi zemrën e princit William, i cili duke e parë në pasarele është shprehur: “Wow, Kate është shumë sexy”.