Harley-Davidson më në fund zbuloi detajet e motorit të tij të parë me rrymë LiveWire.

HD për katër vjet ka punuar në Live Wire, e cila ka një motor plotësisht elektrike dhe duhet të jetë udhëheqës i epokës së re të prodhuesit të famshëm të motorit.

Harley planifikon të jetë lider botëror në prodhimin e motoçikletave elektrike dhe deri në vitin 2022 ka një ofertë të plotë.

LiveWire është projektuar si një motor rrugor urban me disa detaje klasike Harley-Davidson,

Harley-Davidson ka mbetur sekret sa i përket fuqisë dhe autonomisë, por kompania thotë se ofron një çift rrotullues të drejtpërdrejtë.

LiveWire ka rrota 17 inç me goma Michelin, sistemin e frenimit Brembo me disqe 300mm, sistemin e bllokimit, pezullimin Showa dhe peshën e ulët, si dhe një ekran me prekje në panelin e kontrollit.

Informata shtesë, përfshirë çmimin, do të bëhen të ditura në janar 2019.

Loading...