Komunikacioni në rrugën Resnjë –Manastir po zhvillohet në kushte të rëndë dimërore. Bora e cila po bie pa ndërprerë ka vështirësuar qarkullimin e automjeteve.

Sipas informatave të cilat siguroi alsat, 2 maune kanë rrëshqitur dhe kanë mbetur të bllokuara. Ndërkohë që policia rrugore nuk lejon qarkullimin në këtë aks rrugor pa pajisjet e nevojshme dimërore.