Kryeministri Edi Rama takoi në spital policen e plagosur gjatë protestës së sotme para Parlamentit.

Në një video, kreu i qeverisë dëgjohet duke i premtuar nënës së Ina Nukës se vajza e saj do të dërgohet në Turqi për një operacion.

“Nesër ose pasnesër do të kryhet operacioni. Operacioni është i mundshëm, i gjatë, por gishtat rivihen dhe për një periudhë kohe rimarrin funksionin. Ju kam sjellë dhe një telefon që t’i bëjë mesazhet me gishtat e rivendosur”, tha Rama.