Policia, së bashku me ekuipazhet e Qendrës së Menaxhimit të Krizave, Drejtoria për Mbrojtjen dhe Shpëtimin dhe Departamenti i Zjarrfikësve janë të angazhuar në një kërkim përgjatë lumit Vardar, pas një ankese për një vajzë të rënë në ujërat e lumit në Gostivar.

Policia konfirmoi se qytetarët rreth 19.15 minuta raportuan se një vajzë që po largohej nga një grup qenësh pranë spitalit ra në Vardar.

Përveç ekipeve nga policia dhe institucionet, qytetarët janë gjithashtu të përfshirë në kërkim. Ndërkohë, nga KKZ Mavrovë u kërkua që të reduktonte nivelin e ujit në lumë