Është përqafuar nga qytetarët e Kosovës sondazhi më i fundit nga Pyper për prodhimet Made in Kosova.

Sondazhi është hapur nga Pyper, kompania e avancuar teknologjike, i cili ka për qëllim sensibilizimin dhe përfshirjen e qytetarëve në ndihmë prodhuesve vendor për të kuptuar preferencat dhe mendimet e qytetarëve.


Shkarkoni aplikacionin Pyper – iOS. 

Shkarkoni aplikacionin Pyper – Android.


Për këtë po mbahet edhe Konventa e parë e Prodhuesve të Kosovës nga Klubi i Prodhuesve të Kosovës që ka për qëllim thellimin e bashkëpunimit dhe fuqizimin e prodhuesve Made in Kosova.

Të gjithë i janë bashkuar thirrjes për t’u përgjigjur në sondazhin e Pyper nga Made in Kosova dhe rezultatet do të publikohen më 29 nëntor në konventë.

Bashkohuni dhe ndihmoni prodhuesit vendor që të përmirësojnë kualitetin dhe besueshmërinë, të forcohet Made in Kosova, duke marrë pjesë në sondazh.

Regjistrohuni në Pyper dhe merrni pjesë në sondazhin Made in Kosova ku do të ndihmoni prodhuesit vendor me përgjigjet tuaja.

Shkarkoni aplikacionin Pyper – iOS

Shkarkoni aplikacionin Pyper – Android