Kompania britanike Land Rover ka prezantuar modelin e ri të Range Rover Evoque.

Pas gjeneratës së parë të prodhuar në vitin 2011 tashmë është prodhuar edhe modeli i vitit 2019,

Modeli i ri do të ketë më shumë luks, ekrani është me prekje dhe klimën e përparuar si te Velari.

Ai do të ketë edhe kamera në pasqyre dhe pamje të mirë në mes tyre.

Motori do të jetë me katër cilindra disel dhe do të prodhoj 150-240 HP dhe ai me benzin që do të prodhoj 200-300 HP.

Çmimi fillestar i tij do të jetë rreth 38.000 euro.