Për shkak të reshjeve të mëdha të dëborës është ndaluar qarkullimi i kamionëve në rrugët e Strazhas dhe Plletvar, njoftojnë nga LAMM.

“Sot në orën 16:30 është ndaluar lëvizja e automjeteve të rënda përgjatë maleve të Pletvar, për shkak të reshjeve të mëdha të borës”, thonë nga LAMM.

Fillimisht në Strazha ishte e detyrueshme të përdoren pajisjet e dimrit për të gjitha automjetet, por në orën 16:50 është ndaluar qarkullimi i kamionëve për shkak të reshjeve tët borës.