Javën që lamë pas në spektaklin “Portokalli” u soll show “Hell’s Kitchen” dhe aktori Gaz Paja interpretoi shefin e kuzhinës Renato Mekolli.

Duket se ky imitim është prit mjaft mirë nga Mekolli, i cili ka publikuar gjatë ditës së sotme një foto me Pajën ku shkruan:

“Ka tolerancë fetare, por ka edhe tolerancë artistike. Më në fund kam gjetur sozinë time që të çlirohem nga kaq shumë angazhime që kam”,-shkruan ai, duke lënë të kuptohet se i ka pëlqyer shumë  numri artistik.