Zjarret shkatërruese dhe vrasëse të Kalifornisë lanë pas tokën e djegur dhe dhjetëra njerëz të vdekur.

Do të duhet shumë vite që dëmet në mjedis të rikuperohen dhe Kalifornia përsëri të jetë e gjelbër.

Shikoni imazhet ajrore të filmuara me dron të katastrofës në qytetin Paradise.