Sot përsëri kishte protesta para Kuvendit të Maqedonisë, pas çka i gjithë trafiku në Shkup është bllokuar, dhe atë vetëm për shkak të numrit të vogël të protestuesve. Aktualisht para Kuvendit ka më shumë policë, sesa protestues.

Para shtëpisë ligjvënëse protestojnë dhjetëra persona të cilët çdo ditë e bllokojnë komunikacionin dhe shkaktojnë revolt tek vozitësit.

Ja një video nga bllokimi i sotëm i komunikacionit para Kuvendit në qendër të Shkupit, i cili shkaktoi probleme të mëdha nëpër qytet.