Kemi dëgjuar shumë histori dashurie dhe vende nga më të ndryshme ku çiftet kanë kryer marrëdhënie seksuale.

Moderatorja shqiptare, Oriela Nebiaj ka zgjedhur të zbulojë në emisionin “Mos i fol shoferit” se cili është vendi më i çuditshëm ku ka kryer seks.

“Varkë”, tha Ori duke qeshur pasi u mendua pak.

Ndër të tjera, shtoi se është në një marrëdhënie të komplikuar duke mos konfirmuar nëse po shijon një lidhje dashurie.