Emri I tij është Girdhar Vyas dhe gëzon rekordin e pazakontë, atë të mustaqeve më të gjata në botë.

58 vjeçari me origjinë nga Bikaner, në Indi, ka nisur rritjen e mustaqeve të tij që në vitin 1985 dhe sot gëzon rekordin e mustaqeve më të gjata: thuajse 7 metra.

Atij i duhet më së paku tre orë çdo ditë që të rregullë mustaqet.

Ju ftojmë të ndiqni fotot: