Lidhja nuk është e lehtë për t’u ruajtur dhe ju duhet të keni inteligjencë emocionale.

Ja çfarë njerëzit inteligjentë nuk e bëjnë në një lidhje, transmeton KosovaPress:

1. Nuk analizojnë çdo detaj

Kjo nuk do t’ju çojë kudo dhe vetëm ju shteron së bashku me partnerin tuaj. Njerëzit inteligjentë nuk e kalojnë kohën e tyre në analiza të hollësishme.

2. Ata nuk e konsiderojnë që partneri do t’i plotësojë

Së pari, ne duhet ta duam veten dhe të jemi të lumtur me veten në mënyrë që të jemi të lumtur me njerëzit e tjerë. Ne nuk mund të gjejmë atë që nuk e mbajmë në asnjë vend tjetër.

3. Mos fyeni një partner

Dashuria është respekt dhe ata e dinë atë.

4. Ata nuk ndalojnë të bëjnë biseda të ndershme

Komunikimet cilësore janë themeli i një marrëdhënieje të suksesshme.

5. Nuk duan të ndryshojnë partnerin e tyre

Ata gjithashtu e pranojnë atë me virtyte dhe defekte.

6. Nuk lejojnë të preken nga e kaluara

Ata janë të vetëdijshëm se kanë një partner të tanishëm dhe jo një ish. Mos e krahasoni atë të ri me ish.

7. Nuk rrinë në marrëdhënie jo të shëndosha

Dinë ta vënë pikën në atë që nuk çon në asgjë.

Loading...