Në Pejë ka nisur mbledhja e Qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë, njofton Klan Kosova.

Gjatë këtij takimi që është i pesti me radhë pritet të nënshkruhen 9 marrëveshje bashkëpunimi mes të të dyja vendeve,