Në Manifestimin kulturor që u mbajt në prag të festës 22 Nëntorit ditës së alfabetit shqip, dhe 110 Vjetorin e Kongresit të Manastirit, u mblodhën figura te ndryshme ku në mesin e tyre ishte edhe Presidenti i Shqipërisë z. Ilir Meta.

Në foton e mëposhtme bie ne sy edhe Ministri i Kulturës i RM z Asaf Ademi i cili nga të gjithë tjerët ka refuzuar ta bëjë shqiponjën që tani më ky gjest eshte shndëruar si simbol kombëtar.

Shtrohet pyetja nga kush trembet ministri Asaf Ademi për ta bërë shqiponjën, pse ka frigë nga identiteti i tij kombëtar? Ndoshta vallë e ka menduar se duhet të japë llogari ndaj Kryministrit të tij Zoran Zaev!?