Këtë javë të ftuar n’Kosovë Show, ishin Mahmut Ferati dhe Shkenda Dubova.

Pasi që hyri në emision, Mahmut Ferati, tregoj arsyen pse kishte ardhur në këtë emision dhe pas ati i përmendet emri në çdo emision të mundshëm, pas spjegimit që bëri, Mahmtut Ferati ”largohet” nga emisionit, për tu kthyer prap në emision.

Mysafir tjerët ishte edhe Shkenda Dubova, e cila tregoj për karrierën dhe biznesin e saj të cilën e ka qedrën e dobësimit.