Për shkak të rënies së mjegullave shikueshmëri në rrugën në mes Tetovës dhe Kodrës së Diellit është deri 10 metra, njoftojnë nga NP “Rrugët e Maqedonisë”.

Për shkak të rënies së mjegullave është shkurtuar shikueshmëria nga 30 deri në 50 metra në Bukovë dhe Mavrovë deri në Kërçovë.

Komunikacioni në Maqedoni po zhvillohet në rrugë me lagështi.