Moti sot në Maqedoni do të mbizotërojë shiu në të gjithë vendin si dhe vranësira me mundësi të përkeqësimit gjatë ditës.

Temperatura e mëngjesit do të sillet nga 0 deri në 4 gradë celsius, ndërsa ato të ditës do të arrijnë deri në 6 gradë celsius.