Mëngjesin e sotëm në Prishtinë është grabitur filiali i bankës Teb në lagjen Dardania në Prishtinë. Policia e Kosovës përmes një komunikate ka njoftuar opinionin se është në kërkim të grabitësve.

Ndërkaq, ka dalë një video në të cilën shihet momenti ku grabitësit dalin nga banka dhe hipin në një veturë.

Shikojeni videon: