Kreu i VMRO-së Hristijan Mickoski sonte në intervistën e tij ka zbuluar se para disa ditëve është takuar me ish kryeministrin Nikolla Gruevski.

“Po jemi para para disa ditëve, kemi biseduar për ngjarjet e fundit, për pjesën politike dhe për të ardhmen e tij, mund të them se më parë nuk kemi pasur ndonjë komunikim mes vete, ndërkohë që takimi i fundit ka qenë për disa orë”, ka thënë kështu Mockoski.