Organizatat joqeveritare nga “Maqedonia bllokon”, të cilët janë kundër ndryshimeve Kushtetuese dhe kërkojnë shpërbërjen e Kuvendit dhe shpalljen e zgjedhjeve, do të organizojnë protestë para Kuvendit të Republikës së Maqedonisë më 1 dhjetor (e shtunë) në orën 12.00, në të njëjtën kohë kur edhe është caktuar seanca parlamentare për draft-amendamentet e Kushtetutës.