Antiperëndimori Hristijan Mickoski konfirmoi se agjenda e vetme e tij politike është amnistia e mentorit të tij dhe bartësit të krimit dhe regjimit Nikolla Gruevski. Asgjë tjetër, ka reaguar përmes një komunikate partia qeveritare, LSDM.