Vetëm një foto dhe një mini video është dashur të postoje në rrjetin e saj social e të gjithë bëhen kurioz se çfarë po “gatuan” artistja shumë e dashur Lori?!. Ne mësojmë se këngëtarja e shumë hiteve sapo ka realizuar një këngë të bukur me mjeshtrit Armend Rexhepagiqi dhe Aida Baraku për muzkë dhe tekst, ndërsa orkestrimi nga Darko Dimitrov, e video është punuar nga EmfCreative e do të vijë shumë shpejt në treg. Kënga do të jetë ritmike e mjaft e bukur, ndërsa për dukjen e saj as të mos flasim sepse Lori ka menduar në çdo detaj. Për të gjithë ata që nuk presin dot deri sa të vijë kënga, ja një foto shkëputur nga klipi i sa