Ju keni dëgjuar për seksin misionar dhe stilin ‘doggie’, por ju ka zënë veshi stilin ‘watering can’?

Ky është pozicioni ideal që i duhet të gjithë çifteve që duan të kenë puthje gjatë marrëdhënieve seksuale.

Për të hyrë në detaje, femra qëndron sipër dhe mashkulli mban këmbët e përthyera, të cilat i takon me të partneres.

Ky pozicion është shumë intim pasi çifti mund të përqafohet teksa kryen marrëdhënie. Puthjet janë pjesa më e bukur e këtij stili të ri, ku mashkulli mund ta ‘mbysë’ partneren njësoj si vaditësja lulet.