Disa krijesa misterioze dhe shumë të çuditshme, kanë shokuar një grup turistësh në Raily Bay në Tajlandë.

Siç shihet edhe ne video, krijesa misterioze të mbuluara me lesh dhe tqë ecin me dy këmbë, kryejnë disa rituale të çuditshme në det.

Videoja është filmuar në Raily Bay në Tajlandë, ndërsa dëshmitarët shprehen se ndihen të tronditur nga ajo se çfarë panë. Pamjet janë regjistruar nga Jamail Kawai, ndërsa askush nuk e shpjegon dot llojin e krijesave.