Kosova do të përballet me Maqedoninë në gjysmëfinalen e “Play-offit” të Ligës D për kualifikim direkt në Evropianin 2020.

Pasi fitoi grupin 3 të Ligës D dhe siguroi kualifikimin në Ligën C, Kosova do të ketë një rast shtesë për kualifikim në Evropian.

Pas përfundimit të kualifikimeve të rregullta që do të mbahen më 2019, Kosova në mars të vitit 2020 do të jetë pjesë e “Play-offit” të Ligës D.