Trajneri i Reds sheh progres në Anfield por e dsi që ata mund të vazhdojnë rritjen e tyre në mënyrë që ti arrin përmbushjen e objektivave të tyre

Jurgen Klopp konsideron që përmirësimet e bëra në Liverpool janë “të mira”, por ata duhet që të bëjnë më shumë dhe të jenë më të mirë për arritjen e objektivave të tyre.

“Ne mund të përmirësohemi-ne duhet ta bëjmë këtë dhe ne do ta bëjmë”, tha ai për faqen zyrtare të Liverpool.

“Por në mes të futbollit tonë të mirë dhe tani, ne duhet që ti fitojmë ndeshjet. Kështu duhet të jetë dhe kjo është ajo çfarë kemi bërë tashmë”

“Nuk ka asnjë arsye absolute për të kritikuar djemtë, ata kanë bërë punë shumë të mirë”