Një burrë shpëtoi jetën e gruas së tij duke e tërhequr me shpejtësi nga rruga, teksa përballë tyre erdhi fluturimthi një makinë.

Mjeti u përplas fuqishëm pak metra më tej.

Kamerat e sigurisë kanë filmuar momentin e pazakontë kur çifti po ecte së bashku në një rrugë dhe përballë tyre vjen një makinë me shpejtësi.

Videoja tregon njeriun që kap gruan e tij dhe e hedh në tokë.