Dëshira për lëkurë të butë dhe të shëndetshme është një nga gjërat që të gjithë kujdesen që t’i kenë, si për bukuri ashtu edhe për shëndet.

Nëse dëshironi lëkurë të butë duhet të bëni kujdes me gjërat në vijim.

Pastroni lëkurën me ujë të vakët,

Menjëherë pas dushit përdorni krem për zbutjen e lëkurës,

Mbroni fytyrën nga shiu, era, dielli,

Pini mjaftueshëm ujë.