Jennifer Lopez u pa duke shkuar në palestër e pagrimosur dhe me rroba të stërvitjes.

Fitnessi është një nga prioritetet numër një për 49 vjeçaren, e cila edhe këtë fundjavë e kaloi në palestër,

Format e saj trupore JLo shpesh i tregon me krenari në rrjetet sociale.

Ajo po ashtu punon shpesh për formësimin e muskujve edhe me të dashurin e saj, Alex Rodriquez.

ImageImage