Për gazetarin arab të vrarë në Turqi është bërë rituali i fundit sipas fesë islame për të.

Ati ju ‘falë’ namazi i ‘Xhenazes’ në qytetet e shenjta të Mekës dhe Medinës, si dhe në Stamboll, Turqi.

Trupi i Khashoggi, i cili u vra në konsullatën saudite në Stamboll më 2 tetor, nuk është gjetur akoma.

Arabia Saudite thotë se një oficer e urdhëroi vrasjen e Khashoggi, dhe jo Princi i Kurorës Mohammed bin Salman.

Turqia këmbëngul se urdhëri erdhi nga nivelet më të larta të Arabisë.

Loading...