John Alite është gangsteri shqiptar, pjesë e mafies më të famshmë në votë, atë italiane në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, i cili ka shumë histori për të treguar.

Në një histori të përgatitur nga emisioni SevenBizz, John Alite vjen në një intervistë.

Ai mes tjerash tregon edhe historitë e tij ku ka rrezikuar jetën dhe përvojat e ndryshme që ka përjetuar.

Ndiqni instervistën me gangsterin shqiptar dhe trazirat e tij, në videon më poshtë: