Një incident ndodhi sot para ndërtesës së Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, njofton “1TV”.

Incidenti ka ndodhur kur një grup prej rreth 20 pensionistësh kanë dalur në rrugë dhe me shkop kanë filluar të godasin automjetet.

Në vendin e ngjarjes ka ardhur menjëherë policia për të konfirmuar situatën.