Haxhi Krasniqi është përsëri kampioni Europe në kategorinë super të mesme në boksin profesionist (EBU) ku mpioshti kundërshtarin nga venezuela, Ronny Landaeta në Dessau të Gjermanisë.

Krasniqi ishte shpallur kampion Europe me 2 qershor pasi mposhti Stanislav Kashtanov dhe tashmë arriti që edhe ta mbronte.

Krasniqi arriti ta fitonte takimin me vendim unanim të gjyqtarëve.

https://www.youtube.com/watch?v=qgisfNU6apA