Një gjarpër gjigand ka dalë në rrugët e Rio de Janeros dhe ka shkaktuar trafik.

Njerëzit i afroheshin por kishin frikë nga ai dhe nuk e largonin dot atë nga rruga, dersa shfaqet një grua që e merr dhe e largon.

Ajo e merr në dorë duke e mbajtur sikur nuk kishte asgjë, teksa disa persona i bëjën foto.