Shpesh herë, për të arritur diçka në jetë, të duhet të sakrificosh diçka tjetër.

E kësaj nuk mund t’i shpëtonte as edhe një artist i madh si Ferdinand Deda.

I ftuar mbrëmjen e sotme në Soiree me Jonida Shehun, i biri i kompozitorit të njohur, Elton Deda ka treguar se Ferdinand Deda nuk ishte as familjar i shkëlqyer, as madhështor.

“Ferdi ka pasur diçka… Nuk është se ka qenë një familjar i shkëlqyer, një familjar madhështor, një familjar, i cili e kishte për studimin tim do linte gjithçka. Absolutisht, jo… këto gjëra duhen thënë përsa kohë jemi edhe në një bisedë intime dhe të lezetshme dhe midis miqsh e këta e njohin më mirë”, – rrëfen Elton Deda.