Në një konferencë të përbashkët të Kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinaj dhe atij të Shqipërisë Edi rama, ky i fundit ka folur për temën e korrigjimit të kufijve.

Rama ka thënë se kush është kundër Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçit dhe e quan tradhtar, ai është një gomar.

“Kush e drejton dorën kundër Thaҫit, duke e quajtur tradhtar, ai është një gomar”, është shprehur Rama.