Erika Grey është emri i një seks-bombe braziliane që ndiqet pothuajse nga një milion njerëz në Instagram.

Ajo merret me modelimin dhe fitnes, dhe në një mënyrë shumë seksi promovon jetën e shëndetshme.

Përveç modelimit dhe fitnesit, kjo braziliane tërheqëse merret edhe me motorë dhe vetura të shpejta.

Kohët e fundit, ajo befasoi tifozët e saj me një video të nxehtë me motor.

Image