Shad “Bow Wow” Moss thotë se kurrë nuk do të martohet.

“Jeta ime nuk është normale, kam një vajze dhe u përpoqa të rregulloja gjërat me nënën e saj, por jo vetëm un”, tha ai.

Ai ka pasur lidhje me Ciara e Angela Simmons.

“Çdo grua që vjen rreth meje duhet të kuptojë se unë do të kem shumë gra afër vetës”, tha Bow Wow.