Nuk ka qenë asnjëherë kaq i ashpër sulmi i ish-presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës Barack Obama. Ky i fundit bëri këto akuza gjatë një takimi elektoral për demokratët në Florida.

Obama akuzoi kreun e Shtëpisë së Bardhë se po përçan vendin me linjën e tij të ashpër për emigrantët.

Ish-presidenti amerikan theksoi se pasardhësi i tij nuk ka mëshirë dhe se kjo nuk është Amerika që populli do.