Reperi i njohur shqiptar ka sjellë një këngë në shqip.

AZET së bashku me anëtarin tjetër të grupit të tyre KMN, që tashmë janë ndër më të dëgjuarit në Gjermani, kanë sjellë një këngë në shqip.

Kënga ‘S’kam kohë’ vjen në gjuhët shqip dhe gjermanisht, ndërsa pritet të jetë një nga hitet e radhës në tregun muzikor gjerman.