Me 27.11.2018 në ora 02.05 në rrugën regjionale Kavadar-motel Drenovë, tek varrezat e qytetit, ka ndodhur një aksident trafiku midis veturës “Audi” me targa nga Kavadari, e drejtuar nga T.M.(25) nga fshati Drenovë, Kavadar dhe veturës “Vollvo” me targa nga Kavadari, e drejtuar nga V.L.(52) nga Kavadari, transmeton Almakos.

Pastaj është lënduar shoferi i veturës, i cili është dërguar në Spitalin e përgjithshëm në Kavadar.

Kontroll në vendngjarje ka kryer ekipi i Stacionit Policor në Kavadar.