Ndarja nga jeta e Dr.Florit la një dhimbje të mëdha tek të gjithë të pasionuarit pas muzikës së tij, por më e madhe akoma kjo dhimbje ishte për familjen e tij, bashkëshorten dhe dy fëmijët.

Sot 4 vjet pa Dr.Florin, bashkëshortja e tij, Blerina, e ka kujtuar në një mënyrë mjaft të veçantë dhe shumë prekëse.

Një foto ku ai shfaqet i rrethuar nga dashuria e dy fëmijëve të tij, që sot janë rritur, ndërsa ajo shkruan në foto: “Sot 4 vjet pa babin. Dashuria e babit do të jetë gjithmonë me ne”.