Adoleshentët e shkollave të mesme, sigurisht se kanë gjëra të tjera në mendjen e tyre – jo ndërtimin e shtëpive.

Por Luke Thill, një 13 vjeçar nga Iowa, SHBA, është ndryshe nga çdo adoleshent tjetër i shkollave të mesme që keni parë ndonjëherë.

Ky djalosh i talentuar ka ndërtuar shtëpinë e tij të vogël – në kopshtin e prindërve të tij, transmeton Gazeta Express.

I gjithë projekti i kushtoi atij vetëm 1,500 dollarë – dhe Luke tani po e jeton ëndrrën e tij në kotecin e tij të vogël.