Një 14 vjeçare është larguat dje nga jetimorja ’25 maji’ pasiqë më parë ishte zënë fizikisht me një tjetër vajzë në këtë shtëpi të jetimëve.

Ashtu siç bën të ditur MPB, dje rreth orës 15:00 është lajmëruar se është zhdukur një 14 vjeçare nga jetimorja 25 maji pasiqë më parë kishte sulmuar fizikisht një 12 vjeçare.

Në anën tjëtër MPB ka marrë masa për zbardhjen e rastit dhe gjetjen e vajzës.