Një kryerës i panjohur mbrëmë rreth orës 15 minuta pas mesnate ka kryer vjedhje në një bastore sportive në rrugën “Pançe Popovski” në Gostivar.

Sipas MPB-së kryerësi duke u kërcënuar me pistoletë nga i punësuari ka marrë 15.810 denarë dhe ka ikur.

Po ndërmerren masa për gjetjen e kryerësit dhe për ndriçimin e rastit.