Nuk ndalet as para funksionarëve të VMRO-DPMNE-së, e as para atyre të BDI-së, që dyshohen për vepra kriminele. Mirëpo prokurorja Fatime Fetai respekton rregullat e komunikacionit dhe ndalet në semafor, transmeton Gazeta Lajm.

Ajo është incizuar duke shkuar në Gjykatë, për të marrë pjesë në procesin e radhës të PSP-së kundër politikanëve të kriminalizuar.