Një grua 49-vjeçare fiton rreth 23.000 funte në vit vetëm duke postuar në Instagram foto të këmbëve të saj.

Gweneth Lee përfiton prej këmbëve të saj shumë të kuruara gati 1900 stërlina në muaj. Përveç donacioneve, fansat i japin deri në 3000 stërlina që ajo t’i dërgojë foto ekskluzive atyre.

Ka edhe nga ata që i ofrojnë 230 stërlina në mënyrë që ta takojnë gruan nga Londra dhe t’i masazhojnë këmbët.

“Unë kam këmbë të bukura pasi pi shumë ujë, ha peshk, përdor krem dhe më e rëndësishmja, mbaj gjithmonë veshur çorape”, tregon Lee.